Käyttö ja toimenpiteet

Maksutavat
Voit maksaa ostoksesi etukäteismaksuna laskulla tai verkkopankin kautta (myös Visa ja Mastercard).

Valitessasi maksutavaksi laskun, saat sen pdf-muodossa heti tilauksen jälkeen, ja lähetämme tuotteet maksusuorituksen siirryttyä tilillemme. Varaamme tuotteita viiden päivän ajan. Ilmoitathan, mikäli maksusuoritus viivästyy ja haluat pitää tuotteen edelleen varattuna.

Verkkopankkimaksuissa pääset tekemään maksusuorituksen välittömästi omasta verkkopankistasi. Palveluntarjoajamme on Checkout Finland Oy. Erilliset maksutapaohjeet löydät tältä samalta sivulta.

Vaihto- ja palautusoikeus
Voi harmi, mutta aina ei voi onnistua kerralla! Voit vaihtaa tilaamasi tuotteen toiseen kokoon, väriin tai tuotteeseen lähettämällä saamasi tuotteen myyntikelpoisena ja käyttämättömänä takaisin meille. Lähetys tulee tehdä 14 päivän kuluessa alkaen lähetyksen vastaanottamisesta. Palautus on maksutonta yli 200 euron ostoissa.

Palautusosoite: Minna Suuronen Oy, Peräniityntie 4, 71480 Kurkimäki.

Reklamaatiot
Minnan tuotteet on valmistettu ammatillisella ylpeydellä ja tarkkuudella Kuopiossa, mutta jos huomaat jotakin poikkeavaa, ota välittömästi yhteyttä Minnaan. Tuotteen lähetys takaisin on reklamaatiotilanteissa maksutonta.

Näkyvät postipaketin vauriot tulee ilmoittaa välittömästi jakelijalle!

Toimitusaika
Laitamme tilauksen Posti-Kustin kuormaan normaalisti noin 1-5 arkipäivän kuluessa, mikäli tuote löytyy varastosta. Pidemmästä toimitusajasta ilmoitamme erikseen.