Kasvomaski kuminauhoilla

9,00 

Kasvomaskia on hyvä käyttää esimerkiksi kaupareissulla, bussissa ja paikoissa joissa on paljon ihmisiä.

Poista
Tuotetunnus (SKU): kasvomaski-pellava-kuminauha Osastot: ,

Pellavainen kasvomaski suojaa ihmisiä hengitysteistä leviäviltä pisaroilta.  Maskia on hyvä käyttää varsinkin sisätiloissa jossa on paljon muita ihmisiä. Pitää myös muistaa pitää noin metrin etäisyys muihin ihmisiin ja pestä käsiä usein. Tämä pellavainen kasvomaski ei ole CE-merkitty hengityksensuojain.

Maskia käyttäessä pitää muistaa pukea se puhtain käsin, eikä sitä saa kosketella käytön aikana. Maskia ei saa välillä tiputtaa kaulalle tai ottaa pois koska likainen maski voi olla viruksenlevittäjä.   Kun riisut maskin, niin laita se pussiin tai suoraan kattilaan ja keitä se esimerkiksi teräskattilassa uutta käyttöä vasten. Maskin voi silittää siistiksi. Älä käytä maskia jos sinulla on esimerkiksi astma, keuhkoahtaumatauti tai sydän-ja verenkiertosairaus.

Kasvomaski on kaksinkertainen ja kaksivärinen 100 % pellavaa ja voit valita kummanko värin haluat näkyville. Maskissa on kaksi kokoa eli kuminauha on L koossa hieman pidempi ja sopii miehelle.

Värivaihtoehtoja on paljon, vihreä, harmaa, keltainen, valkea, pellavainen, pilkullinen, violetti, turkoosi, sininen, punainen, oranssi, ruskea, pinkki…

Hygieniasyistä tuotteella ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Avainlipputuote! Suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Väri

Harmaa, Keltainen, Koralli, Oranssi, Pellavanvärinen, Pilkullinen, Pinkki, Punainen, Ruskea, Sininen, Terra, Tummanvihreä, Turkoosi, Valkea, Vihreä, Violetti

Koko

M, L

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.