Kasvomaski kuminauhoilla, kaksinkertaista pellavaa

9,00 

Useita raikkaita värivaihtoehtoja saatavilla – ja myös luonnonväristä ja valkeaa pellavaa.

Tuotetunnus (SKU): kasvomaski-pellava-kuminauha Osasto:

Tässä pellavamaskissa on kaksi kangaskerrosta, ja se on kaksivärinen. Voit siis valita kummanko värin haluat näkyville ulospäin (muistathan kuitenkin ettei kesken maskin pitämisen voi vaihtaa puolta). Maskin kangas on 100 % pellavaa.

Maskissa on kaksi kokoa: L-koossa maskin kasvo-osa on hieman isompi ja sopii todennäköisemmin miehelle. (Aiemmin maskien kankaiset kasvo-osat olivat samankokoisia, ja kokojen ero oli kuminauhojen pituudessa. Nyt nykyinen M-koko on edelleen sama kuin aiemmin, ja L-koossa on koko maski on isompi.) Maskien kokoeroista on esimerkkinä tuotekuva jossa on violetti (M) ja sininen (L) maski allekkain. M-koko sopii myös lapselle, kun säädät kokoa pienemmäksi solmimalla kuminauhaa.

Vinkki koon säätämiseen: Jos kuminauha on liian pitkä kummassa tahansa koossa, voit solmia siihen pienen solmun, ja säätää sen siten itsellesi sopivan mittaiseksi. Tuotekuvissa on esimerkkejä solmuin lyhennetyistä kuminauhalenkeistä.

Huomioithan:

  • Kasvomaski voi suojata muita ihmisiä maskinkäyttäjän hengitysteistä leviäviltä pisaroilta. Maskia on hyvä käyttää varsinkin sisätiloissa joissa on paljon ihmisiä lähekkäin. On tärkeää myös muistaa pitää noin 2 metrin etäisyys muihin ihmisiin ja pestä käsiä usein.
  • Tämä pellavainen kasvomaski ei ole CE-merkitty hengityksensuojain.
  • Maskia käyttäessä pitää muistaa pukea se puhtain käsin, eikä sitä saa kosketella käytön aikana. Maskia ei saa välillä tiputtaa kaulalle tai ottaa pois, koska käytössä oleva maski voi jo sisältää taudinaiheuttajia, ja siksi olla viruksenlevittäjä.
  • Pese maski aina käytön jälkeen 60 asteessa tai keitä se (väh. 5 min) kattilassa, johon on lisätty tippa saippuaa/pesuainetta. Maskin voi silittää siistiksi halutessaan. Silitys ei ole millään muotoa pakollista tai tarpeellista maskin käytön kannalta.
  • Älä käytä maskia jos sinulla on hengittämistä hankaloittava sairaus; esimerkiksi astma, keuhkoahtaumatauti tai sydän-ja verenkiertosairaus.

Lue tarkemmat ja seikkaperäiset kankaisen kasvomaskin käyttöohjeet blogipostauksestamme.

Värivaihtoehtoja on paljon, vihreä, harmaa, keltainen, valkea, pellavainen, pilkullinen, violetti, turkoosi, sininen, punainen, oranssi, ruskea, pinkki…

Yleensä maskien eri puolet ovat eri värisiä, mutta kuitenkin yhteensopivia värejä. Toisinaan joissain maskeissa molemmat puolet saattavat olla myös samaa väriä. Tämä vaihtelu johtuu siitä, että valmistamme maskit vaatteiden tuotannossa leikkuuvaiheessa ylijäävästä kankaasta. Maski on siististi viimeistelty molemmin puolin, joten voit valita kumpaako puolta käytät. Kun valitset värin, saat maskin, josta ainakin toinen puoli on valitun värin mukainen.

Kuminauhojen värit ja leveydet voivat vaihdella sen mukaan mitä kuminauhoja on saatavilla. Tällä hetkellä käytössä on sekä mustaa että valkeaa kuminauhaa, jotka molemmat ovat pehmeän joustavia, ja siksi mukavia pitää korvan ympärillä. (Aiemmat mustat kuminauhat olivat vähän jäykempiä, jonka vuoksi käytimme enemmän valkeaa).

Hygieniasyistä tuotteella ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Materiaali: 100% entsyymipestyä pehmeää pellavaa, joka on värjätty, kudottu ja viimeistelty Liettuassa. Entsyymipesty pellava ei enää kutistu lisää pesussa. Se on myös pehmeämpää kuin tyypillinen karhea pellava. Kasvomaskeihin käytetty kangas on on leikattu oman mallistomme vaatteita tehdessä syntyvistä jäännöskankaista (ns. leikkuujäte). Tämä tuote on siinä mielessä kierrätystuote – se on valmistettu muutoin hukkaanjoutuvasta materiaalista.

Tämäkin tuote on tehty Kuopion Kurkimäessä omassa ateljeessa uusiutuvalla aurinkoenergialla. 🌞 Lue lisää materiaalivalinnoistamme ja siitä mitä teemme ollaksemme vastuullinen ja ympäristötietoinen yritys Vastuullinen muoti -sivulla.

Avainlipputuote! Suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Väri

Harmaa, Kirkkaansininen, Koralli, Oranssi, Pellavanvärinen, Punainen, punapilkullinen, Ruskea, Sininen, Terra, Tummanvihreä, Vaaleanruskea, Valkea, Vihreä, Viininpunainen, Violetti

Koko

M, L

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.