Kasvomaski stoppareilla, kaksinkertaista pellavaa

14,00 

Uudet väriyhdistelmät saatavilla nyt!

Poista
Tuotetunnus (SKU): kasvomaski-pellava-stopparit Osasto:

Tämä kasvomaski on ommeltu pellavasta. Se on kaksinkertainen ja kaksivärinen. Voit siis valita kummanko värin haluat näkyville ulospäin (muistathan kuitenkin ettei kesken maskin pitämisen voi vaihtaa puolta). Maskin kangas on 100 % pellavaa. Yksi koko. Maskissa on kaksi nauhaa stoppareilla, niillä maski on helppo säätä sopivalle tiukkuudelle.

Luonnonkuituisen kankaan läpi on helppo hengittää kaksinkertaisenakin. Stopparinauhat ovat kivat erityisesti jos kuminauhat ovat alkaneet rasittaa korviasi, tai jos et saa kuminauhoilla maskia sopivan kireälle. Säädettävyytensä vuoksi maski sopii myös lapselle.

Kuvat, joissa maski on mallinuken päässä näyttävät nauhojen kiinnitystavan. Mallinuken päällä olevat maskit ovat kuitenkin edellistä myyntierää, ja niiden nauhat ja stopparit ovat hieman erilaisia. Kaikissa muissa kuvissa (joissa maskit on kuvattu tason päällä) on juuri niitä maskeja, joita saat kun tilaat stopparimaskeja nyt.

Huomioithan:

  • Kasvomaski voi suojata muita ihmisiä maskinkäyttäjän hengitysteistä leviäviltä pisaroilta. Maskia on hyvä käyttää varsinkin sisätiloissa jossa on paljon ihmisiä lähekkäin. On tärkeää myös muistaa pitää noin 2 metrin etäisyys muihin ihmisiin ja pestä käsiä usein.
  • Tämä pellavainen kasvomaski ei ole CE-merkitty hengityksensuojain.
  • Maskia käyttäessä pitää muistaa pukea se puhtain käsin, eikä sitä saa kosketella käytön aikana. Maskia ei saa välillä tiputtaa kaulalle tai ottaa pois, koska likainen maski voi olla viruksenlevittäjä.
  • Pese maski aina käytön jälkeen 60 asteessa tai keitä se (väh. 5 min) kattilassa, johon on lisätty tippa saippuaa. Maskin voi silittää siistiksi halutessaan.
  • Stopparit eivät kestä keittämistä, joten irroita ne ennen pesua tai pese maski niin, etteivät stopparit peity kuumaan veteen.
  • Älä käytä maskia jos sinulla on hengittämistä hankaloittava sairaus, esimerkiksi astma, keuhkoahtaumatauti tai sydän-ja verenkiertosairaus.

Lue tarkemmat ja seikkaperäiset kankaisen kasvomaskin käyttöohjeet blogipostauksestamme.

Hygieniasyistä tuotteella ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Materiaali: Kankaana on entsyymipestyä pehmeää 100% pellavaa, joka on värjätty, kudottu ja viimeistelty Liettuassa. Entsyymipesty pellava ei enää kutistu lisää pesussa. Se on myös pehmeämpää kuin tyypillinen karhea pellava. Kasvomaskeihin käytetty kangas on on leikattu oman mallistomme vaatteita tehdessä syntyvistä jäännöskankaista (ns. leikkuujäte). Tämä tuote on siinä mielessä kierrätystuote – se on valmistettu muutoin hukkaanjoutuvasta materiaalista.

Tämäkin tuote on tehty Kuopion Kurkimäessä omassa ateljeessa uusiutuvalla aurinkoenergialla. 🌞 Lue lisää materiaalivalinnoistamme ja siitä mitä teemme ollaksemme vastuullinen ja ympäristötietoinen yritys Vastuullinen muoti -sivulla.

Avainlipputuote! Suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Väri

Koralli, Oranssi, Pellavanvärinen, Punainen, Ruskea, Ruudullinen, Tummanvihreä, Vaaleanruskea, Vihreä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.