Design kasvomaski – Pöllömetsä ja Pöllöpuu

12,00 

Kaksi erilaista Minna Suuronen Design pöllökuosia.

Poista
Tuotetunnus (SKU): kasvomaski-pöllömetsä-pöllöpuu Osasto:

Tässä puuvillaisessa design-kasvomaskissa on Minna Suurosen oma uniikki kuosi. Maskissa on valkoinen tai luonnonvalkoinen puuvillavuori ja kuminauhat jotka kiepautetaan korvan taakse. Maski on siis kaksinkertaista puuvillakangasta. L-koossa kuminauha on hieman pidempi kuin M-koossa, ja sopii todennäköisemmin miehille. Voit tarvittaessa tehdä kuminauhalenksuihin solmut lyhentääksesi lenkkejä, jos kuminauhat ovat liian löysät sinulle.

Näitä design-kuosillisia kasvomaskeja on saatavilla vain rajoittettu määrä.

Huomioithan:

  • Kasvomaski voi suojata muita ihmisiä maskinkäyttäjän hengitysteistä leviäviltä pisaroilta. Maskia on hyvä käyttää varsinkin sisätiloissa joissa on paljon ihmisiä lähekkäin. On tärkeää myös muistaa pitää noin 2 metrin etäisyys muihin ihmisiin ja pestä käsiä usein.
  • Tämä puuvillainen kasvomaski ei ole CE-merkitty hengityksensuojain.
  • Maskia käyttäessä pitää muistaa pukea se puhtain käsin, eikä sitä saa kosketella käytön aikana. Maskia ei saa välillä tiputtaa kaulalle tai ottaa pois, koska käytössä oleva maski voi jo sisältää taudinaiheuttajia, ja siksi olla viruksenlevittäjä.
  • Pese maski aina käytön jälkeen 90 asteessa tai keitä se (väh. 5 min) kattilassa, johon on lisätty tippa saippuaa/pesuainetta. Maskin voi silittää siistiksi halutessaan. Silitys ei ole millään muotoa pakollista tai tarpeellista maskin käytön kannalta.
  • Älä käytä maskia jos sinulla on hengittämistä hankaloittava sairaus; esimerkiksi astma, keuhkoahtaumatauti tai sydän-ja verenkiertosairaus.

Lue tarkemmat ja seikkaperäiset kankaisen kasvomaskin käyttöohjeet blogipostauksestamme.

Materiaali: Pöllökuosilliset 100% puuvillakankaat on digiprintattu Suomessa. Kangas kestää keittämisen, mutta värit haalistuvat useamman keittämisen jälkeen. Pöllömetsä- ja pöllöpuukankaista tehtyjen maskien kuviot vaihtelevat maskista toiseen, riippuen mistä kohtaa kankaan kuosia maskikangaspalat on leikattu. Kahta ihan samanlaista maskia ei varmasti ole, vaan maskeissa on aina hieman vaihtelua kuvioinnin suhteen.

Pöllömetsä-kuosi on se, jossa ruskeakaarnaisten puiden oksilla istuu useita keltaisia pöllöjä. Pöllöpuu-kuosi on se, jossa oranssin-ruskean puunrungon juurella kasvaa punaisia kukkia, ja oksilla istuu muutamia harmaita pöllöjä.

Tämäkin tuote on tehty Kuopion Kurkimäessä omassa ateljeessa uusiutuvalla aurinkoenergialla. 🌞 Lue lisää materiaalivalinnoistamme ja siitä mitä teemme ollaksemme vastuullinen ja ympäristötietoinen yritys Vastuullinen muoti -sivulla.

Avainlipputuote! Suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Koko

M, L

Väri

Pöllömetsä, Pöllöpuu

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.