Kasvomaski puuvillaa

12,00 

Maski ei ole henkilösuojain, eikä anna käyttäjälleen varmaa suojaa esimerkiksi koronavirusta vastaan, mutta auttaa arkipäivän suojautumisessa.

Poista
Tuotetunnus (SKU): kasvomaski-puuvilla Osasto:

Maski ei ole hengityksensuojain, joka luokitellaan henkilönsuojaimeksi. Se ei suojaa käyttäjää koronavirukselta. Maski ei ole myöskään kirurginen suu-nenäsuojain. Maski ei ole CE-merkitty eikä se täytä FFP2/FFP3- suojustason vaatimuksia. Maski saattaa suojata muita maskin käyttäjän hengitysteistä leviäviltä pisaroilta. Maskin käytöstä huolimatta noudata viranomaisten ohjeita. Pysy kotona ja hoida vain välttämätön asiointi. Pidä 1-2 metrin etäisyys muihin ihmisiin ja pese kädet saippualla.

Pue aina puhdas maski puhtain käsin, äläkä kosketa maskia käytön aikana. Käytön aikana maskia ei voi riisua pois tai kaulalle esimerkiksi syömistä tai juomista varten. Likainen maski voi olla viruksenlevittäjä. Riisu maski koskettaen vain sen kiinnitysnauhoihin ja laita maski suoraan pesukoneeseen tai muovipussiin. Pese kädet ja pese maski joka käytön jälkeen. Maski on pestävä 90 asteessa tai keittää.

Sydän- ja verenkiertosairauksien, astman tai keuhkoahtaumataudin oireet voivat olla este käyttää maskia.

Maskissa on kaksinkertainen 100 % tiivis puuvilla. Vain yksi koko. Maskissa on kaksi nauhaa stoppareilla, niillä maski on helppo säätä sopivan kokoiseksi.
Hygienia syistä tuotteella ei ole vaihto tai palautus oikeutta.
Avainlipputuote! Suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Väri

Harmaa, Ruudullinen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.