Kasvomaski solmittavilla nauhoilla

Kasvomaski auttaa arkipäivän suojautumisessa

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tuotetunnus (SKU): kasvomaski-pellava-nauhat Osasto:

Pellavainen kasvomaski suojaa ihmisiä hengitysteistä leviäviltä pisaroilta. Maskia on hyvä käyttää varsinkin sisätiloissa jossa on paljon muita ihmisiä. Pitää myös muistaa pitää noin metrin etäisyys muihin ihmisiin ja pestä käsiä usein. Tämä kasvomaski on kaksinkertainen ja kaksivärinen 100 % pellavaa ja voit valita kummanko värin haluat näkyville. Maskissa on yksi koko ja solmimisnauhoilla voit solmia maskin sinulle sopivaan tiukkuuteen.
Värivaihtoehtoja on paljon, mikä on sinun lempivärisi?

Tämä pellavainen kasvomaski ei ole CE-merkitty hengityksensuojain. Maskia käyttäessä pitää muistaa pukea se puhtain käsin, eikä sitä saa kosketella käytön aikana. Maskia ei saa välillä tiputtaa kaulalle tai ottaa pois koska likainen maski voi olla viruksenlevittäjä. Kun riisut maskin, niin laita se pussiin tai suoraan kattilaan ja keitä se esimerkiksi teräskattilassa uutta käyttöä vasten. Maskin voi silittää siistiksi. Älä käytä maskia jos sinulla on esimerkiksi astma, keuhkoahtaumatauti tai sydän-ja verenkiertosairaus. Hygieniasyistä tuotteella ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.
Avainlipputuote! Suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Väri

Keltainen, Oranssi, Pellavanvärinen, Pilkullinen, Pinkki, Punainen, Ruskea, Sininen, Turkoosi, Vaaleanharmaa, Valkea, Vihreä, Violetti

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.