Puuvillainen 2-kerroksinen taskullinen kasvomaski kumilenkeillä (4 kpl paketti)

24,00 

Myydään neljän kappaleen myyntierissä. 4kpl/24€. Kolme yksiväristä ja kaksi kuviollista värivaihtehtoa.

Poista
Tuotetunnus (SKU): kasvomaski-puuvilla-taskullinen Osasto:

Tässä kangasmaskissa on kankaana kaksinkertainen, tiivis 100% puuvilla. Maskiin on jätetty aukko toiselle pitkälle sivulle, ja näin maskiin on muodostunut tasku, johon voi sujauttaa halutessaan ylimääräisen kertakäyttöisen suodattimen. Se voi olla esimerkiksi talouspaperin palanen. (Tuotekuvassa näet esimerkin talouspaperista kasvomaskin taskun sisällä). Maskia voi toki käyttää myös ilman ylimääräistä suodatinta ihan tällaisenaan.

Maskissa on kuminauha, jolla se kiepsautetaan korvan taakse. M-koko sopii todennäköisemmin naiselle, ja L-koko todennäköisemmin miehelle (L-koossa on hieman pidempi kuminauha).

Näissä maskeissa käytetty kuminauha on erityisen joustavaa laatua, ja siksi myös erityisen mukava pitää korvan ympärillä.

Myydään neljän kappaleen myyntierissä. 4kpl/24€. Tämän tuotteen ostoskoriin laittamalla saat siis neljän maskin paketin.

Huomioithan:

  • Kasvomaski voi suojata muita ihmisiä maskinkäyttäjän hengitysteistä leviäviltä pisaroilta. Maskia on hyvä käyttää varsinkin sisätiloissa joissa on paljon ihmisiä lähekkäin. On tärkeää myös muistaa pitää noin 2 metrin etäisyys muihin ihmisiin ja pestä käsiä usein.
  • Tämä puuvillainen kasvomaski ei ole CE-merkitty hengityksensuojain.
  • Maskia käyttäessä pitää muistaa pukea se puhtain käsin, eikä sitä saa kosketella käytön aikana. Maskia ei saa välillä tiputtaa kaulalle tai ottaa pois, koska käytössä oleva maski voi jo sisältää taudinaiheuttajia, ja siksi olla viruksenlevittäjä.
  • Pese maski aina käytön jälkeen 60 asteessa tai keitä se (väh. 5 min) kattilassa, johon on lisätty tippa saippuaa/pesuainetta. Maskin voi silittää siistiksi halutessaan. Silitys ei ole millään muotoa pakollista tai tarpeellista maskin käytön kannalta.
  • Älä käytä maskia jos sinulla on hengittämistä hankaloittava sairaus; esimerkiksi astma, keuhkoahtaumatauti tai sydän-ja verenkiertosairaus.

Lue tarkemmat ja seikkaperäiset kankaisen kasvomaskin käyttöohjeet blogipostauksestamme.

Materiaali: Näihin 100% puuvillaisiin kasvomaskeihin on käytetty kierrätyskangasta. Tämän maskin kankaat ovat paitatehtaan ylijäämäkankaita. Tämä tuote on siis kierrätystuote – se on valmistettu materiaalista, joka muutoin joutuisi hukkaan.

Tämäkin tuote on tehty Kuopion Kurkimäessä omassa ateljeessa uusiutuvalla aurinkoenergialla. 🌞 Lue lisää materiaalivalinnoistamme ja siitä mitä teemme ollaksemme vastuullinen ja ympäristötietoinen yritys Vastuullinen muoti -sivulla.

Avainlipputuote! Suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

 

Koko

M, L

Väri

Harmaaraita, Oranssi, Ruudullinen, Tummansininen, Viininpunainen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.