Ale!

Suodatinkankainen kasvomaski kumilenkeillä

8,00 

Neljä eri väristä vaihtoehtoa! Suodatinkankainen sisäpuoli!

Poista
Tuotetunnus (SKU): kasvomaski-suodatinkankainen Osasto:

Maski on 100% tiivistä puuvillaa ja sisäpuolella on suodatinkangas. Maskissa on kuminauha, jolla se kiepsautetaan korvan taakse. M-koko sopii todennäköisemmin naiselle, ja L-koko todennäköisemmin miehelle (L-koossa on hieman pidempi kuminauha). Asiakaspalaute on ollut positiivista, ”miellyttävän tuntuinen materiaali”,”astaatikkonakin pystyn olemaan maskissa pitkiäkin aikoja”, ”mahtavaa kun on suodatinkankainen maski,  jota voi myös keittää ja käyttää useasti”,

Huomioithan:

  • Kasvomaski voi suojata muita ihmisiä maskinkäyttäjän hengitysteistä leviäviltä pisaroilta. Maskia on hyvä käyttää varsinkin sisätiloissa, joissa on paljon ihmisiä lähekkäin. On tärkeää myös muistaa pitää noin 2 metrin etäisyys muihin ihmisiin ja pestä käsiä usein.
  • Tämä puuvillainen kasvomaski ei ole CE-merkitty hengityksensuojain.
  • Maskia käyttäessä pitää muistaa pukea se puhtain käsin, eikä sitä saa kosketella käytön aikana. Maskia ei saa välillä tiputtaa kaulalle tai ottaa pois, koska käytössä oleva maski voi jo sisältää taudinaiheuttajia, ja siksi olla viruksenlevittäjä.
  • Pese maski aina käytön jälkeen 60 asteessa tai keitä se (väh. 5 min) kattilassa, johon on lisätty tippa saippuaa/pesuainetta. Maskin voi silittää siistiksi halutessaan. Silitys ei ole millään muotoa pakollista tai tarpeellista maskin käytön kannalta.
  • Älä käytä maskia jos sinulla on hengittämistä hankaloittava sairaus; esimerkiksi astma, keuhkoahtaumatauti tai sydän-ja verenkiertosairaus.

Lue tarkemmat ja seikkaperäiset kankaisen kasvomaskin käyttöohjeet blogipostauksestamme.

Materiaali: Suodatinkangas on valmistettu Suomessa ja se kestää pesun ja keittämisen. Toinen puoli on puuvillaa.

Tämäkin tuote on tehty Kuopion Kurkimäessä omassa ateljeessa uusiutuvalla aurinkoenergialla. 🌞 Lue lisää materiaalivalinnoistamme ja siitä mitä teemme ollaksemme vastuullinen ja ympäristötietoinen yritys Vastuullinen muoti -sivulla.

Avainlipputuote! Suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

 

Koko

M, L

Väri

Oranssi, Punaruskea, Ruudullinen, Tummansininen, Viininpunainen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...